Een uitdagende baan met maximale flexibiliteit?

Wil je wat bijverdienen, maar ben je niet altijd beschikbaar tijdens kantooruren? Ten Raede Groep heeft dan een uitdagende baan met maximale flexibiliteit!

Ten Raede Groep is een full service advieskantoor dat een betrouwbare en proactieve sparringpartner is voor het MKB in alle zaken rondom geld, regel, risico en recht. Hierbij staan professionaliteit, de veelzijdige vakkundigheid en betrokkenheid voorop. Wij streven ernaar voortdurend te innoveren, zodat onze diensten optimaal bij de wensen en eisen van onze cliënten, medewerkers en de snel veranderende wereld aansluiten. Ten Raede Groep zorgt ervoor dat ondernemers zich bezig kunnen houden met ondernemen. Zorgen dat ondernemers daardoor optimaal kunnen uitblinken, is onze passie.

 

Wat vragen wij?

De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het op innovatieve wijze up-to-date houden van de financiële administratie van onze relaties, waaronder de digitale verwerking van in- en verkoopnota's en bankmutaties. De baan is uitermate geschikt voor studenten of jonge ouders die vanwege jonge kinderen tijdelijk geen mogelijkheden zien voor een 9 tot 5 betrekking. Het maakt ons namelijk niet uit wanneer je de werkzaamheden verricht. Als we met elkaar maar een afspraak kunnen maken wanneer de werkzaamheden afgerond moeten zijn. 

 

Functie-eisen en competenties

* HBO studie volgend of afgerond op financieel vlak

* Belangrijkste competenties: pro-actieve werkhouding, accuraat, resultaatgericht en integer

* Kennis van boekhoudingen is een absolute pré

 

Wat bieden wij?

* Opleiding en ondersteuning bij de werkzaamheden

* Een prima beloning

* Maximale flexibiliteit

* Doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie

 

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de inhoud van deze functie? Neem dan contact op met Mohamed Tiznine. Telefoon 078-6311366 of info@tenraede.nl.Naar het overzicht