Werken bij Ten Raede Groep

Ten Raede Groep is een dynamisch bedrijf met een grote verscheidenheid aan relaties in diverse sectoren van het MKB. Onze aanpak voor de relaties maakt ons een bijzonder kantoor. Er is een actieve betrokkenheid bij de klant. We gaan er voor om onze relaties te versterken.

 

Bij Ten Raede Groep wordt er gewerkt in een multidisciplinair team met MKB Adviseurs, fiscalisten, risico specialisten en HR-adviseurs. Zo wordt er vanuit verschillende invalshoeken naar situaties gekeken, hetgeen zorgt voor een hoge kwaliteit van ons advies. Samenwerken is dan ook erg belangrijk in onze organisatie.

Ten Raede Groep heeft een informele cultuur. Iemand past bij ons wanneer hij een hoge betrokkenheid heeft bij het werk en onze organisatie. Geen 9-5 mentaliteit. Je gaat bij ons voor het team. Je wilt jezelf gedurende de hele loopbaan blijven ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en weet van aanpakken. Wij bieden onze medewerkers een uitdagende en afwisselende baan in een prettige werkomgeving. Wij vinden onze mensen belangrijk. Het onderscheidende vermogen van Ten Raede Groep zit namelijk in haar mensen.

 

Ben je van mening dat je voor ons een aanvulling kunt zijn, stuur ons dan een open sollicitatie. Bij vragen kun je altijd telefonisch contact opnemen met Rianne de Visser, medewerker HR en Marketing & Communicatie.

 

T. 078-6311366

E. HR@tenraede.nl

 

Wij hebben op dit moment de volgende vacatures:

Assistent Risicospecialist Verzekeringen MKB
Medewerker Secretariaat
(Financieel) Analist MKB