Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan voor minimaal 24 uur per week waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze functie verzorg je zelfstandig salarisadministraties voor onze cliënten uit het MKB en ben je medeverantwoordelijk voor het waarborgen van het gewenste kennis- en kwaliteitsniveau. Je werkt nauw samen met de specialisten en adviseurs binnen de groep. Werkzaamheden als het vervaardigen van salarisoverzichten, diverse berekeningen, het verzorgen van ziek- en herstelmeldingen en het verzorgen van aangiften naar diverse instanties behoren tot je kerntaken. Je signaleert problemen en
denkt mee in oplossingen om onze relaties geheel te ontzorgen.

Wij vragen een HBO werk en denkniveau met 1 tot 3 jaar relevante werkervaring binnen het MKB. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en hebt daarnaast een professionele en assertieve houding. Het is voor jou geen probleem om een helicopterview over de verschillende processen, werkzaamheden en procedures te hebben en daarnaast heb je een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden. Kennis van Nmbrs is een pré.

Ten Raede Groep biedt een uitdagende werkomgeving met aandacht voor professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met je leidinggevende stel je jouw persoonlijke ontwikkelingsplan vast en bekijk je hoe je jouw doelen kunt bereiken. Uiteraard bieden wij een marktconform, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring. 

Interesse? Reageer dan door je CV inclusief motivatie te sturen naar HR@tenraede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen via 078-6311366.

Afspraak maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.