Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende baan waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze afwisselende functie binnen onze stafafdeling lever je een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de interne sturing. Bijvoorbeeld door het maken van periodieke (KPI) rapportages en analyses met betrekking tot urenbesteding en efficiency. Daarnaast maak je ad-hoc analyses over uiteenlopende onderwerpen. Je bent de back-up voor het verzorgen van de financiële administratie en je ondersteunt de afdeling bij alle voorkomende werkzaamheden.

Binnen de functie komen de volgende werkzaamheden veelvuldig voor: het betaalbaar stellen van inkoopfacturen, het opstellen van verkoopfacturen, het functioneel beheer van het urenregistratiesysteem, het opstellen van financiële begrotingen en tussentijdse prognoses, het opstellen van diverse financiële en niet-financiële rapportages ten behoeve van het management, het ontwerpen en wijzigen van bedrijfsprocessen en het ondersteunen bij het implementeren van deze processen.

Met je bedrijfskundige en boekhoudkundige kennis ben je in staat om verbeteringen in het werkproces te signaleren en te analyseren. Je ordent en structureert alle informatie om een probleem of situatie in kaart te brengen. Daarnaast onderzoek je de wensen en behoeften van de interne klanten, speelt daar effectief op in en houdt hen vervolgens op de hoogte van de voortgang. Aangezien IT een belangrijk onderdeel is binnen onze organisatie, is affiniteit hiermee een must.

Wij vragen een MBO+ werk en denkniveau en 1 tot 3 jaar relevante werkervaring binnen het MKB. Je beschikt over sterke analytische vaardigheden en hebt daarnaast een professionele en assertieve houding. Het is voor jou geen probleem om een helikopterview over de verschillende processen, werkzaamheden en procedures te hebben, daarnaast heb je een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden.

Ten Raede Groep biedt een uitdagende werkomgeving met aandacht voor je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Samen met je leidinggevende stel je jouw persoonlijke ontwikkelingsplan vast en bekijk je hoe je jouw doelen kunt bereiken. Uiteraard bieden wij een marktconform, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.

Interesse? Reageer dan door je CV inclusief motivatie te sturen naar HR@tenraede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mohamed Tiznine of Rianne de Visser via 078-6311366.