Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende uitdaging waarin je volop kunt ontwikkelen? Dan is deze interessante positie iets voor jou!

In deze functie zetten wij je in bij diverse uitdagende opdrachten voor ons kantoor. Je bent een coach en aanspreekpunt voor de MKB relaties in jouw portefeuille en hebt volop klantcontact. Je stelt de analyses op voor maandelijkse rapportages, bespreekt de cijfers en de forecast met de adviseurs en geeft proactief jouw mening over de financiële situatie van jouw relaties. Naast de samenstelwerkzaamheden voor (complexere) jaarrekeningen, word je ingezet voor ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de advisering aan de relaties binnen jouw portefeuille.

Wij vragen een ervaren (financieel) analist met HBO werk- en denk niveau en ruime relevante (3-5 jaar) financiële werkervaring binnen het MKB. Je bezit sterke analytische vaardigheden en hebt daarnaast een professionele en assertieve houding. Het is voor jou geen probleem om een helikopterview over de verschillende processen, werkzaamheden en procedures te hebben en daarnaast heb je een proactieve houding en sterke communicatieve vaardigheden.

Ten Raede Groep is een MKB Advieskantoor dat ondernemers in het MKB ondersteunt met het juiste advies om die keuzes te maken die het bedrijf nodig heeft om zich verder te ontwikkelen.  Met een enthousiast team van MKB adviseurs, Analisten, Fiscalisten, Salarisadviseurs en Risicospecialisten ondersteunen wij onze MKB relaties bij de verschillende vraagstukken zowel zakelijk als privé. Onze aanpak, waarbij we de financiële disciplines bundelen en waar we ondernemerschap stimuleren, maakt ons een bijzonder kantoor voor onze relaties. De informele sfeer, de no-nonsens mentaliteit en de grote betrokkenheid bij klanten en collega’s zijn kenmerkend voor onze organisatiecultuur.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving met veel contacten en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Met elkaar stellen we persoonlijke doelen vast en zetten we de strategie uiteen hoe je deze kunt gaan bereiken. Uiteraard bieden wij een marktconform, transparant en modern arbeidsvoorwaardenpakket. De hoogte van je salaris is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Interesse? Reageer dan door je CV inclusief motivatie te sturen naar HR@tenraede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mohamed Tiznine via 078-6311366.