Wij zijn op zoek naar de juiste schakel voor ons team risicospecialisten! En niet zomaar één; je hebt de verantwoordelijkheid om alles in de juiste banen te leiden, wat op je pad komt daar ga je gelijk mee aan de slag en je bent het organisatietalent van de afdeling! Je moet natuurlijk wel ook een passie hebben voor het vak en goed kunnen communiceren.

Als Assistent Risicospecialist Verzekeren MKB ben je de schakel tussen de risicospecialisten en zijn of haar klanten. Samen met de risicospecialisten ben je verantwoordelijk voor de gehele klantportefeuille in het MKB.
Je plant en maakt afspraken voor de risicospecialist, je bereidt adviesgesprekken voor en je handelt
deze af. Daarnaast verzamel je relevante markt- en branche-informatie, je signaleert kansen en
analyseert risico’s. Voor klanten ben je het eerste aanspreekpunt voor verzekeringsvragen die je waar nodig oplost. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een juiste verslaglegging en after-sales.

Jouw profiel
We zijn op zoek naar een proactieve, klantgerichte professional met een afgeronde opleiding op
minstens MBO+-niveau. Je beschikt over de relevante WFT-diploma’s en enkele jaren werkervaring als assistent risicospecialist. Je luistert goed, pikt signalen op en springt daar actief op in. Je bent gericht op klanten; voert verbindende telefonische klantgesprekken en komt afspraken na. Je voelt je verantwoordelijk voor het oplossen van de vraag van de klant, ook als deze een ander vakgebied
betreft. Daarnaast kun je goed plannen en organiseren en ben je communicatief sterk.

Wat bieden wij?
Ten Raede Groep biedt een uitdagende werkomgeving met veel contacten en aandacht voor je
professionele en persoonlijke ontwikkeling. Gezamenlijk stellen wij je persoonlijke doelen vast en hoe je deze kunt bereiken. Uiteraard bieden wij een marktconform, transparant en modern
arbeidsvoorwaardenpakket. De hoogte van je salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.

Interesse? Reageer dan door je CV inclusief motivatie te sturen naar HR@tenraede.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Mohamed Tiznine of Rianne de Visser via 078-6311366.