Introductie

Ten Raede Groep is een buitengewoon veelzijdig dienstverlener. Al jaren leveren wij advies en maatwerk op de gebieden geld, regel, risico en recht aan ondernemingen en ondernemers in en buiten de Dordtse regio. Wij hebben door de jaren heen een divers relatiebestand opgebouwd binnen een breed spectrum aan branches. Dat dit waardevol is, blijkt uit de vaak langlopende relaties. 

 

Elke onderneming heeft iets unieks. De kracht van Team Ten Raede is dat we op veel gebieden direct inzetbaar zijn, veel meer dan wat een gemiddeld administratiekantoor te bieden heeft. Binnen Team Ten Raede vindt u veelzijdige specialisten met de kennis én kwalificaties voor veel vakgebieden. Zij werken onderling nauw samen aan een optimaal resultaat voor de relaties. 

 

Ten Raede Groep heeft zich ontwikkeld van een traditioneel administratie- en assurantiekantoor tot een onafhankelijk full service financieel dienstverlener, met alle specialisaties op het gebied van financiën, belastingen, assurantiën en arbeidsrecht onder één dak. Met de focus op MKB-bedrijven heeft de veelzijdige organisatie de afgelopen jaren een professionele en klantgerichte reputatie opgebouwd.