Kom jij ons team versterken?

Home / Over Ten Raede / Kom jij ons team versterken?

Het team van Ten Raede Groep bestaat uit specialisten die expert zijn op hun vakgebied. Voor grote vraagstukken slaan ze de handen in één. Zo ondersteunen we op deelgebieden vanuit ons specialisme en brengen we advies uit dat meerdere disciplines van uw onderneming omvat. Wat uw vraag ook is: Ten Raede biedt een oplossing op maat.

Jij en Ten Raede: een goede match?

Ten Raede Groep heeft een informele cultuur. Je past bij ons wanneer je een hoge betrokkenheid hebt bij het werk en onze organisatie. Je gaat voor het team. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen en uitdagen. Je hebt een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en weet van aanpakken. Uiteraard beschik je over de benodigde kwalificaties voor de functie waar je op solliciteert. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan zijn we een goede match! Onderstaand vind je onze huidige vacatures. Een open sollicitatie sturen kan ook. Die richt je aan Rianne de Visser, medewerker HR en Marketing & Communicatie: HR@tenraede.nl.

Dit kun je van Ten Raede verwachten

Het onderscheidende vermogen van ons kantoor zit in onze mensen. En dus zorgen we daar goed voor. Je kunt rekenen op een uitdagende en afwisselende baan met voldoende uitdaging. Je wordt onderdeel van een positief team. We bieden je uitstekende mogelijkheden om jezelf te blijven ontwikkelen. Uiteraard staat er een marktconforme beloning tegenover jouw prestaties met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Vacatures

Binnendienst medewerker Verzekeringen MKB

Ben jij op zoek naar een leuke en afwisselende uitdaging in de zakelijke verzekeringsbranche? Ben jij die collegiale en nauwkeurige administratief medewerker die wij zoeken? Dan is deze job iets voor

Bekijk deze vacature >

Financieel Analisten MKB (32-40 uur per week)

Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende uitdaging waarin jij je volop kunt ontwikkelen? Schoolverlater of al enige jaren ervari

Bekijk deze vacature >

Wat onze medewerkers zeggen

“Ten Raede Groep is een vooruitstrevend kantoor. We zijn ver op het gebied van digitalisering, waardoor het verwerken van de administratie vrijwel geheel is geautomatiseerd. Daardoor blijft er meer tijd over voor persoonlijk contact met de klant. De sfeer binnen het team van Ten Raede is heel goed en open. Er wordt hard gewerkt, er is tijd voor gezelligheid, we lunchen samen en op vrijdagmiddag is het gegarandeerd gezellig tijdens de borrel. Ik werk hier met veel plezier!”

Arto Dielhof
Analist

“Het vertrouwen dat ik binnen Ten Raede Groep krijg, maakt dat ik het werken hier als heel prettig ervaar. Ik krijg veel vrijheid. Ik mag mezelf ontwikkelen en word niet teruggefloten als ik eens iets nieuws probeer. De sfeer in het team is goed. We zijn betrokken bij elkaar. Ik zit bij Ten Raede echt op mijn plek.”

Wilma van Tuijl-Tromp
Assistent Risicospecialist

“Ten Raede Groep is een advieskantoor dat alle disciplines onder één dak heeft. Dat is voor de klantbediening heel plezierig; je bent niet afhankelijk van derde partijen, maar van je collega’s. En daar is het prettig mee samenwerken. Er heerst een collegiale sfeer en we ondersteunen elkaar waar nodig. Dat we vanuit een kantoortuin werken, maakt het samenwerken makkelijk en het contact met collega’s persoonlijk. De combinatie werk-privé is goed in balans. In drukke tijden maak je extra uren, maar dat trek je in rustigere periodes weer recht.”

Johan Versloot
HR Adviseur

Afspraak maken?