Over Ten Raede

Home / Over Ten Raede

Ten Raede Groep is een full-service mkb-adviesbureau, gevestigd in Dordrecht. Wij zorgen ervoor dat ondernemers zich bezig kunnen houden met waar ze goed in zijn: ondernemen. Onze veelzijdige specialisten beschikken over actuele kennis en de benodigde kwalificaties voor hun vakgebied en werken nauw samen om optimale resultaten te behalen voor onze relaties. Zo bieden we voor ieder vraagstuk, klein of groot, een professionele en kwalitatief hoogwaardige oplossing op maat.

De mkb-er die de voorkeur geeft aan afname van een standaard aantal diensten per maand – tegen een vast tarief – heeft de keuze uit drie pakketten. Van small tot en met large: voor ieder budget een passend aanbod.

Wat wij belangrijk vinden

U onderneemt, wij doen de rest. Bij alles wat we doen staat de klant centraal. Hierbij hanteren wij een aantal kernwaarden die laten zien waar we voor staan.

Vanuit de filosofie dat we onze ondernemers optimaal willen laten uitblinken, zowel zakelijk als privé, zetten wij onze DESKUNDIGHEID in om te ONTZORGEN. Dit kan alleen door pro-actief en persoonlijk BETROKKEN te zijn bij onze relaties. Relaties die in een veranderende omgeving kunnen leunen op een sparringpartner die FLEXIBEL genoeg is om in te spelen op de dynamiek waarmee een ondernemer en zijn onderneming mee te maken hebben. Ons ondernemende karakter komt mede tot uiting in de wijze waarop we gezamenlijk INNOVATIEF de kansen zien en deze ook daadwerkelijk pakken.

Kom jij ons team versterken?

Ben je geïnteresseerd in een baan bij ons mooie mkb-adviesbureau? We zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Waarom werken bij ons zo leuk is, wat we van jou verwachten en onze actuele vacatures, vind je op onze vacaturepagina. Benieuwd naar het team van Ten Raede? Maak hieronder kennis met onze medewerkers.

Het team van Ten Raede

Jan-Willem Bozuwa

Partner | Directeur Business Development

jwb@tenraede.nl

Mohamed Tiznine 

Partner | Directeur Business Relations

mt@tenraede.nl

Barry de Visser

Partner | MKB Adviseur

bdv@tenraede.nl

Jarno Lubbers

Partner | MKB Adviseur

jl@tenraede.nl