Personeel en Organisatie

Ten Raede Groep maakt loonadministratie lonend

In een krappe arbeidsmarkt is de vraag naar creatieve beloningssystemen groot. Vooral werkgevers in het MKB moeten zich met extra’s onderscheiden om goede vakmensen te vinden en te behouden. 

Bij Ten Raede Groep kunnen wij u helpen om een flexibel arbeidsvoorwaardenpakket op te zetten voor

uw medewerkers, dat voor iedere ondernemer haalbaar is. Onze P&O-afdeling heeft salarisadministrateurs en gecertificeerde adviseurs op het gebied van Employee Benefits in huis. Wij zijn vertrouwd met de vele beloningsvormen en met de (fiscale) regels en mogelijkheden die elke branche kent.

 

Adviseurs met kennis van zaken

Als arbeidsvoorwaardenadviseur nemen wij uw loonadministratie als basis. Door u deze uit handen 

te nemen, kunnen wij u bovendien veel tijd besparen. Daarbij regelen wij dat aan verzekeraars, belastingdienst en pensioeninstellingen altijd de juiste gegevens worden verstrekt. Tevens kunnen wij u begeleiden bij het maken van een keuze uit het enorme aanbod aan verzekeringen op het gebied van P&O.

 

Alle specialisten en kennis onder één dak

Met alle specialisten en kennis onder één dak, volgt Ten Raede Groep altijd de laatste ontwikkelingen op het gebied van salarisadministratie. Wij behartigen al uw zaken rond Arbeid & Beloning, van personeelsaanname tot ontslag. Wij kunnen snel inspelen op de actualiteit als het gaat om arbeidsrecht, fiscale aspecten en organisatorische vraagstukken.