Ondernemer in privé

Home / Diensten / Ondernemer in privé

Als ondernemer bent u gewend om risico’s te nemen. Tegenvallers zijn niet altijd te vermijden en niet zelden raken deze uw privésituatie. Wanneer u zich vooraf bewust bent van de risico’s die u loopt, kunt u hierop anticiperen. Ten Raede voorziet u van advies en helpt u bij het maken van keuzes die passen bij uw onderneming en privésituatie. Dat geeft rust. Nu en in de toekomst.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen 

 

Het scheiden van zakelijke- en privébelangen is voor een ondernemer niet zo eenvoudig. Er zijn veel raakvlakken te bedenken. Welke risico’s u loopt, hangt af van diverse factoren. Uw bedrijfsvorm, privésituatie en afgesloten verzekeringen spelen hierbij bijvoorbeeld een rol. Ten Raede Groep helpt u om uw privé- en zakelijke situatie optimaal op elkaar af te stemmen. We zijn u graag van dienst bij:

 

  • Het in kaart brengen van de voor u geldende risico’s en het bieden van advies dat bij uw zakelijke- én privésituatie past.
  • Financiële gezondheidsscan: hoe gezond is uw financiële situatie? Zijn zakelijk en privé optimaal op elkaar afgestemd? Onze financiële gezondheidsscan brengt alle kansen en risico’s in beeld.
  • Bedrijfsoverdracht, verkoop en opvolging: we adviseren en begeleiden actief bij overname-, verkoop-, en overdrachtsprocessen.
  • Pensioen: is het inkomen voor later ook op orde?

Waarom Ten Raede voor advies over ‘Ondernemer in privé’?

Om de voor u geldende risico’s te bepalen en een daarbij passend advies uit te brengen, is maatwerk vereist. Ten Raede biedt u een aanbod op maat. Ons team bestaat uit specialisten die expert zijn binnen hun discipline. Zo wordt uw situatie vanaf verschillende invalshoeken bekeken. Een compleet advies op maat is hiervan het resultaat. 

Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.

Wat onze klanten zeggen

“Wij waren op zoek naar een partij die ons meer kon bieden dan alleen het uit handen nemen van onze administratie. In Ten Raede Groep vonden we die partij voor juridisch advies, administratie, verzekeringen en onze personeelsadministratie. Ze voeren niet alleen voor ons uit, er wordt ook meegedacht. Dat vinden we belangrijk. We hebben één contactpersoon waar we al onze vragen kwijt kunnen. Dat werkt enorm prettig.”

“We waren op zoek naar een nieuwe accountant en eindigden bij Ten Raede Groep: een pro-actief en meedenkend advieskantoor. We hebben diverse disciplines bij Ten Raede Groep ondergebracht en dat bevalt ons uitstekend. Het team van Ten Raede is deskundig en betrokken. Er komt regelmatig iemand bij ons langs. De cijfers worden dan tussentijds bekeken en er volgt altijd goed advies waar we echt iets mee kunnen.”

Pieter Klootwijk

“Wij zijn klant bij Ten Raede Groep sinds we bestaan. Destijds hadden we één binnenvaartschip, inmiddels zijn dat er veertig. Ten Raede is met ons meegegroeid. Door hun betrokkenheid weten ze wat er speelt in onze branche en waar we behoefte aan hebben. We hebben meerdere disciplines aan hen uitbesteed en toch hebben we maar één contactpersoon. De afdelingen werken goed samen en we krijgen snel reactie op onze vragen. Dat komt ons werk ten goede: onze handel moet door blijven gaan!”

Peter de Vos
Scheepvaartbedrijf Dari B.V.

Nieuws

Wet bestuur en toezicht rechtspersonen

Per 1 juli 2021 gaat de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen in, ook wel WBTR genoemd. Voor deze wet dienen stichtingen en verenigen aanpassingen te doen in de statuten. Klik op de afbeelding voor het lezen van onze nieuwsbrief.  

E-commerce: vanaf 1 juli 2021 nieuwe btw-regels

Verkoopt u online goederen aan consumenten in de Europese Unie? Dan veranderen de btw-regels voor u per 1 juli 2021 ingrijpend! Per 1 juli 2021 treden er in de Europese Unie (EU) nieuwe btw-regels voor e-commerce in werking. Deze regelgeving is van belang voor alle...

UBO-Register

Het Nederlandse UBO-register opent op 27 september 2020 de digitale deuren. Ondernemingen en organisaties die nu al in het Handelsregister staan hebben na die datum 18 maanden de tijd om een uiteindelijk belanghebbende (UBO) in te schrijven. Nieuwe inschrijvers moeten direct al een UBO opgeven.

ALLE NIEUWS >

Afspraak maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.