Procesoptimalisatie

Home / Diensten / IT

Heeft u het overzicht in uw bedrijf en bent u op de hoogte van hoe de verschillende processen elkaar beïnvloeden? Onze adviseurs kijken samen met u naar uw administratieve- en/of HR-processen op het snijvlak met IT. Daarbij weten we één ding zeker: het kan altijd makkelijker én efficiënter.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen 

IT ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Al die nieuwe mogelijkheden kunnen vragen oproepen bij u als ondernemer. Kan er efficiënter gewerkt worden door applicaties slim in te zetten of processen te optimaliseren? Kunnen er kosten worden bespaard? Onze adviseurs kunnen u helpen bij:

 

 • Het kiezen van de juiste applicaties voor uw processen en de implementatie hiervan
 • Optimalisatie van bestaande administratieve- en HR-processen of het inrichten van nieuwe processen
 • Het kiezen van het meest geschikte pakket voor administratieve- en HR-applicaties
 • Inzicht verkrijgen in up-to-date data en relevante cijfers
 • Digitaliseren van workflows.

  Waarom Ten Raede voor IT-advies?

  Is uw bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en ontbreekt daardoor het overzicht? Of is uw data verspreid over diverse systemen, applicaties en/of losse lijstjes? Wij analyseren uw administratieve processen, geven richting, zetten applicaties slim in en optimaliseren processen. Zo beschikt u altijd over de meest actuele cijfers om op te sturen. Onze adviseurs kijken verder dan uw huidige situatie. Ze denken met u mee over de inrichting van uw administratieve- en HR-processen richting de toekomst en bieden u een advies en aanbod op maat.

  Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.

  Wat onze klanten zeggen

  “We waren op zoek naar een nieuwe accountant en eindigden bij Ten Raede Groep: een pro-actief en meedenkend advieskantoor. We hebben diverse disciplines bij Ten Raede Groep ondergebracht en dat bevalt ons uitstekend. Het team van Ten Raede is deskundig en betrokken. Er komt regelmatig iemand bij ons langs. De cijfers worden dan tussentijds bekeken en er volgt altijd goed advies waar we echt iets mee kunnen.”

  Pieter Klootwijk

  “Wij zijn klant bij Ten Raede Groep sinds we bestaan. Destijds hadden we één binnenvaartschip, inmiddels zijn dat er veertig. Ten Raede is met ons meegegroeid. Door hun betrokkenheid weten ze wat er speelt in onze branche en waar we behoefte aan hebben. We hebben meerdere disciplines aan hen uitbesteed en toch hebben we maar één contactpersoon. De afdelingen werken goed samen en we krijgen snel reactie op onze vragen. Dat komt ons werk ten goede: onze handel moet door blijven gaan!”

  Peter de Vos
  Scheepvaartbedrijf Dari B.V.

  Nieuws

  Prinsjesdag voor u als dga met uw eigen B.V.

  In het Belastingplan 2023 zit een groot aantal fiscale maatregelen die directeur-grootaandeelhouders (dga’s) direct raken. Hierbij laten we de belangrijkste maatregelen voor u als dga aan de orde komen. Let wel, het zijn alleen zaken die specifiek over ondernemers in...

  Prinsjesdag voor u als IB-ondernemer

  In het Belastingplan 2023 zit een groot aantal fiscale maatregelen opgenomen die ondernemers direct raken. Hierbij laten we de belangrijkste maatregelen voor u als IB-ondernemer aan de orde komen. Let wel, het zijn alleen zaken die specifiek over ondernemers in de...

  Onterecht naheffingsaanslag btw verstuurd

  Het is mogelijk dat ondernemers, die op tijd btw-aangifte hebben gedaan over het 2e kwartaal van 2022 of over juni 2022 en daar een ontvangstbevestiging van kregen, ten onrechte een naheffingsaanslag hebben ontvangen. Deze fout komt door een vertraging in de...

  ALLE NIEUWS >

  Afspraak maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.