IT & DATA

Home / Diensten / IT

Heeft u het overzicht in uw bedrijf en bent u op de hoogte van hoe de verschillende processen elkaar beïnvloeden? Onze adviseurs kijken samen met u naar uw administratieve- en/of HR-processen op het snijvlak met IT. Daarbij weten we één ding zeker: het kan altijd makkelijker én efficiënter.

Dit kan Ten Raede voor u betekenen 

IT ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Al die nieuwe mogelijkheden kunnen vragen oproepen bij u als ondernemer. Kan er efficiënter gewerkt worden door applicaties slim in te zetten of processen te optimaliseren? Kunnen er kosten worden bespaard? Onze adviseurs kunnen u helpen bij:

 

 • Het kiezen van de juiste applicaties voor uw processen en de implementatie hiervan
 • Optimalisatie van bestaande administratieve- en HR-processen of het inrichten van nieuwe processen
 • Het kiezen van het meest geschikte pakket voor administratieve- en HR-applicaties
 • Inzicht verkrijgen in up-to-date data en relevante cijfers
 • Digitaliseren van workflows.

  Waarom Ten Raede voor IT-advies?

  Is uw bedrijf de afgelopen jaren gegroeid en ontbreekt daardoor het overzicht? Of is uw data verspreid over diverse systemen, applicaties en/of losse lijstjes? Wij analyseren uw administratieve processen, geven richting, zetten applicaties slim in en optimaliseren processen. Zo beschikt u altijd over de meest actuele cijfers om op te sturen. Onze adviseurs kijken verder dan uw huidige situatie. Ze denken met u mee over de inrichting van uw administratieve- en HR-processen richting de toekomst en bieden u een advies en aanbod op maat.

  Direct weten we wat we voor u kunnen betekenen? Of vragen over ons aanbod? Neem contact met ons op via de chatfunctie op deze website of vul het onderstaande contactformulier in.

  Wat onze klanten zeggen

  “Wij waren op zoek naar een partij die ons meer kon bieden dan alleen het uit handen nemen van onze administratie. In Ten Raede Groep vonden we die partij voor juridisch advies, administratie, verzekeringen en onze personeelsadministratie. Ze voeren niet alleen voor ons uit, er wordt ook meegedacht. Dat vinden we belangrijk. We hebben één contactpersoon waar we al onze vragen kwijt kunnen. Dat werkt enorm prettig.”

  “We waren op zoek naar een nieuwe accountant en eindigden bij Ten Raede Groep: een pro-actief en meedenkend advieskantoor. We hebben diverse disciplines bij Ten Raede Groep ondergebracht en dat bevalt ons uitstekend. Het team van Ten Raede is deskundig en betrokken. Er komt regelmatig iemand bij ons langs. De cijfers worden dan tussentijds bekeken en er volgt altijd goed advies waar we echt iets mee kunnen.”

  Pieter Klootwijk

  “Wij zijn klant bij Ten Raede Groep sinds we bestaan. Destijds hadden we één binnenvaartschip, inmiddels zijn dat er veertig. Ten Raede is met ons meegegroeid. Door hun betrokkenheid weten ze wat er speelt in onze branche en waar we behoefte aan hebben. We hebben meerdere disciplines aan hen uitbesteed en toch hebben we maar één contactpersoon. De afdelingen werken goed samen en we krijgen snel reactie op onze vragen. Dat komt ons werk ten goede: onze handel moet door blijven gaan!”

  Peter de Vos
  Scheepvaartbedrijf Dari B.V.

  Nieuws

  Wet bestuur en toezicht rechtspersonen

  Per 1 juli 2021 gaat de Wet bestuur en toezicht rechtspersonen in, ook wel WBTR genoemd. Voor deze wet dienen stichtingen en verenigen aanpassingen te doen in de statuten. Klik op de afbeelding voor het lezen van onze nieuwsbrief.  

  E-commerce: vanaf 1 juli 2021 nieuwe btw-regels

  Verkoopt u online goederen aan consumenten in de Europese Unie? Dan veranderen de btw-regels voor u per 1 juli 2021 ingrijpend! Per 1 juli 2021 treden er in de Europese Unie (EU) nieuwe btw-regels voor e-commerce in werking. Deze regelgeving is van belang voor alle...

  UBO-Register

  Het Nederlandse UBO-register opent op 27 september 2020 de digitale deuren. Ondernemingen en organisaties die nu al in het Handelsregister staan hebben na die datum 18 maanden de tijd om een uiteindelijk belanghebbende (UBO) in te schrijven. Nieuwe inschrijvers moeten direct al een UBO opgeven.

  ALLE NIEUWS >

  Afspraak maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.