Hypotheken

Maximaal woonplezier door een passend advies

Bij het sluiten van een passende hypotheek komt veel meer kijken dan het vergelijken van rentetarieven. Bij welke rentevastperiode voelt u zich prettig, bent u een gokker of speelt u liever op safe, kunt u uw woonlasten blijven betalen als u arbeidsongeschikt raakt? Kijk bij uw keuze voor een hypotheek niet alleen naar maandlasten, maar ook naar voorwaarden. Onze adviseurs zijn uitstekend in staat om op basis van uw wensen een passende hypotheek voor u te zoeken. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

 

Stichting Erkend Financieel adviseur 

 

De hypotheekadviseurs van Ten Raede Groep zijn aangesloten bij de Stichting Erkend Financieeladviseur.

Dat wil zeggen dat zij in het bezit zijn van de benodigde diploma's en voldoen aan de praktijkvoorwaarden. Een goed hypotheekadvies gaat om meer dan geld alleen. Daarom heeft een erkende financieel adviseur verstand van verschillende vakgebieden (belastingen, verzekeringen, toekomstvoorzieningen, financieringen en het Nederlandse recht), zodat ze u op maat kunnen adviseren. Daarnaast gaan onze adviseurs jaarlijks terug in de schoolbanken om hun kennis op peil te houden. 

Ga voor meer informatie over de Stichting Erkend Financieel Adviseur naar http://www.mijnerkendfinancieeladviseur.nl

 

 

Nationale Hypotheekgarantie 

 

Steeds meer mensen sluiten een hypotheek met nationale hypotheekgarantie (NHG). Dat is niet verwonderlijk, want een hypotheek met NHG biedt u een aantal voordelen. De belangrijkste is de korting op uw hypotheekrente. Om in aanmerking te komen voor NHG, moet u wel voldoen aan de inkomensnormen van het NIBUD. Wij helpen u graag bij de beoordeling of u in aanmerking komt voor NHG.