Administratie en bedrijfsadvies

Ten Raede Groep adviseert u actief over uw financiën

Als ondernemer wilt u een glashelder inzicht in uw financiële situatie en de zekerheid dat uw organisatie zich houdt aan alle wetten en regels. Want met de juiste cijfers kunt u snel en verantwoord uw besluiten nemen. Bovendien maakt duidelijkheid over financiën u een stabiele en betrouwbare organisatie. Iets waaraan uw klanten en medewerkers veel waarde hechten. Een deskundige partner is hierbij essentieel. Een partner die altijd voor u klaar staat, die betrokken is bij uw bedrijf en die u, met een gezonde dosis ambitie, helpt om uw groeidoelen te realiseren. Ten Raede Groep is zo’n partner.

 

Administratie- en bedrijfsadvies

Bij Ten Raede Groep bieden wij u een vast aanspreekpunt, uw MKB Adviseur. Hij kent uw bedrijf en de regio door en door. Hij verzorgt de samenstelling van uw jaarrekening, attendeert u op nieuwe kansen of bedreigingen en adviseert u in zaken zoals fusies en overnames, wijzigingen in ondernemersvorm, investeringsplannen, etcetera. Hierbij werkt hij nauw samen met de specialisten op de andere vakgebieden binnen onze groep. Wij helpen u waar nodig, met de opzet van uw administratie, nemen deze desgewenst uit handen en zorgen ervoor dat u altijd over de juiste managementinformatie kunt beschikken.

 

Wij zijn aangesloten bij en werken volgens de algemene voorwaarden van brancheorganisatie NOABTen Raede Groep is bij de screening door de kwaliteitscommisscie van NOAB zelfs uitgeroepen tot voorbeeldkantoor. Een uitspraak waar wij zeker trots op zijn!