Onze diensten

Home / Diensten

Het team van Ten Raede Groep bestaat uit specialisten die expert zijn op hun vakgebied. Voor grote vraagstukken slaan ze de handen in één. Zo ondersteunen we op deelgebieden vanuit ons specialisme en brengen we advies uit dat meerdere disciplines van uw onderneming omvat. Wat uw vraag ook is: Ten Raede biedt een oplossing op maat.

Administratie

Glashelder inzicht in uw financiële situatie
en alle praktische werkzaamheden uit
handen genomen.

> Lees meer over Administratie

Personeel (HR)

Van advies over uw personeelsbeleid tot
het verzorgen van uw salarisadministratie:
wij sluiten aan bij uw wensen.

> Lees meer over Personeel (HR)

Fiscaal

Voldoen aan uw fiscale plichten zonder inspanningen. Onze gecertificeerde belasting-adviseurs besparen u tijd én geld.

> Lees meer over Fiscaal

Risicomanagement

De specialisten van Ten Raede Groep adviseren u tot in detail over de samenstelling van uw verzekeringspakket en de risico’s.

> Lees meer over Risicomanagement

Strategisch advies

Of het nu gaat om de opstart van uw bedrijf,  vervangingsinvesteringen in uw huidige bedrijf of investeringen in het kader van groei: Ten Raede Groep is uw partner op weg naar een gestructureerde aanpak.

> Lees meer over Strategisch advies

IT

 Grip krijgen op het snijvlak van IT en bedrijfs- en personeelsprocessen: dat is waar Ten Raede u bij kan helpen. Wij optimaliseren uw processen en zetten data om naar praktische informatie waar u direct op kunt sturen. Onze adviseurs helpen u om het overzicht te krijgen én te behouden.

> Lees meer over IT

Ondernemer in privé

Ondernemen beïnvloedt uw privésituatie. Het levert financiële voor- of nadelen op. Onze specialisten beantwoorden al uw vragen en geven advies dat bij uw situatie past. 

> Lees meer over Ondernemer in privé

Wat onze klanten zeggen

“Wij waren op zoek naar een partij die ons meer kon bieden dan alleen het uit handen nemen van onze administratie. In Ten Raede Groep vonden we die partij voor juridisch advies, administratie, verzekeringen en onze personeelsadministratie. Ze voeren niet alleen voor ons uit, er wordt ook meegedacht. Dat vinden we belangrijk. We hebben één contactpersoon waar we al onze vragen kwijt kunnen. Dat werkt enorm prettig.”

“We waren op zoek naar een nieuwe accountant en eindigden bij Ten Raede Groep: een pro-actief en meedenkend advieskantoor. We hebben diverse disciplines bij Ten Raede Groep ondergebracht en dat bevalt ons uitstekend. Het team van Ten Raede is deskundig en betrokken. Er komt regelmatig iemand bij ons langs. De cijfers worden dan tussentijds bekeken en er volgt altijd goed advies waar we echt iets mee kunnen.”

Pieter Klootwijk

“Wij zijn klant bij Ten Raede Groep sinds we bestaan. Destijds hadden we één binnenvaartschip, inmiddels zijn dat er veertig. Ten Raede is met ons meegegroeid. Door hun betrokkenheid weten ze wat er speelt in onze branche en waar we behoefte aan hebben. We hebben meerdere disciplines aan hen uitbesteed en toch hebben we maar één contactpersoon. De afdelingen werken goed samen en we krijgen snel reactie op onze vragen. Dat komt ons werk ten goede: onze handel moet door blijven gaan!”

Peter de Vos
Scheepvaartbedrijf Dari B.V.

Afspraak maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.